Diáre 2025 máme už v predaji.

Ste zvedavý?

Ladovňa × slaninková: diár pre KC Hviezdne noci

3. 12. 2020

Ku koncu roku 2020 sa mi podarila jedna krásna spolupráca. Pre našu milovanú Ladovňu som vytvorila limitovanú edíciu týždenných diárov na rok 2021. Povedala som si, že aj cez médium ako je diár, by mohla byť predstavená verejnosti. Tak teda, nech sa páči, zoznámte sa! :-)

Ručne dierovaný motív predstavuje atypický pôdorys Ladovne symbolicky podsvietený žltým papierom ako je aj jej nový bar. Tento čierny obálkový papier je z talianskej rady upcyklovaných, až v 15% je tvorený zvyškami vlnených vlákien z textilného priemyslu.

Diár má formát A5 a vo vnútri sa nachádza 160 strán luxusného recyklovaného papiera prírodnej bielej farby. Okrem týždenného kalendária obsahuje aj vlastný mesačný kalendár a prehľadové ročné kalendáre. Sadzba je tlačená jemnou sivou farbou. 

Posledné kusy kúpite na stránke kultúrneho centra Hviezdne noci.

Ladovňa je nový kultúrny priestor v Bytči, ktorý vznikol v útrobách slávneho bytčianskeho pivovaru Popper. Kedysi boli v tomto priestore uskladňované pivné sudy, ktoré chladili ozajstné kryhy z ľadu. Ale dneska, po jarnej rekonštrukcii 2020, je to unikátny priestor, kde môžete zájsť na koncert, pozrieť si film, vypočuť si literatúru alebo poobdivovať výtvarné umenie (teda pokiaľ to pandemická situácia dovolí).

Ak chcete vedieť viac, sledujte web kc.hviezdnenoci.sk!