Diáre 2025 máme už v predaji.

Ste zvedavý?

Diáre 2020: kolekcia Pracovná

20. 11. 2019

Toto je už v poradí šiesty rok, kedy v mojom ateliéri vznikla kolekcia diárov s potlačeným kalendárom na nadchádzajúci rok. Pre tentokrát som sa rozhodla, že ju pojmem viac osobne, odhalím v nej trochu viac zo seba a zo svojej zápisníkovej práce. Ukážem Vám to neviditeľné. :-)

Stopy dierovačov, ktoré mi ostávajú na mojej pracovnej podložke... Sú pamiatkou na každý jeden zápisník, ktorý som pre Vás vyrobila. Sú spomienkou na úspešne odovzdané zápisníkové projekty. Sú dôkazom mojich vymýšľancov. Sú pripomienkou i neúspešných pokusov. ~ Všetko sa to deje na mojom veľkom stole. Na mojej pracovnej podložke. Zelenej ploche so štvorčekami. ~ Bez práce nevydržím. Ale rovnako je to aj s koláčmi.

A v tomto koncepte som vytvorila kolekciu diárov pre rok 2020, dala som jej názov Pracovná.

Kombinujem v nej obálky rôznych farieb s rôznymi motívmi — s jednou grafikou mriežky, s jednou razbou textu v rôznych farebných prevedeniach a s takmer nekonečným množstvom jedinečne dierovaných vzorov. Videli ste už niekedy kolekciu diárov, kde by bol takmer každý kus iný? Ak nie, tak toto je jedna z nich. :-)

V tejto kolekcii už tradične nájdete mesačný diár 2020. Okrem 12tich dvojstrán s mriežkou, ktoré sú graficky prispôsobené každému mesiacu v roku 2020, som do diárov na Vašu žiadosť vrátila aj sekciu Webová kľúčenka a Mesačník výdajov — dvojstrany, ktoré boli súčasťou mojich prvých mesačných diárov.

V kolekcii nájdete aj týždenné diáre vo formáte A6 (model Praktik) a A5 (model Klasik). Rozvrhnutie kalendára sa ani tento rok nezmenilo, každý týždenný diár okrem iného obsahuje 54 dvojstrán, každá dvojstrana prislúcha konkrétnemu týždňu v roku 2020.

A ako minulý rok, tak aj tento rok sú diáre vyrábané z luxusných recyklovaných papierikov vyššej gramáže. Väzba je viazaná strojovo, ale dopracovávaná výhradne ručne, vďaka čomu je praktická na používanie — diáriky sa vedia otvoriť úplne naplocho a teda je možné do nich pohodlne zapisovať.

Kompletnú limitovanú ponuku aj s detailnými informáciami nájdete na eshope v sekcii Diáre.