Diáre 2025 máme už v predaji.

Ste zvedavý?

Bezdátumový diár | Dateless planner

24. 11. 2019

Veľkou novinkou medzi diárimi sú tento rok bezdátumové týždenné diáre v obľúbenom zošitkovom formáte a hneď v 2 rôznych veľkostiach — pre klasikov vo formáte A5 a pre managerov vo formáte A4. K dispozícii sú v decentnom jednofarebnom prevedení s nenápadnou razbou na okraji, ale čo je najdôležitejšie, sú dvojjazyčné.

Základom každého diára je bezdátumový týždenný kalendár — 27 dvojstrán s mriežkou, ktoré sú graficky prispôsobené 1 ľubovoľnému týždňu v roku. Systém týždňa na tejto dvojstrane je určený len prostredníctvom dní v dvojjazyčnom pomenovaní (slovenčina | angličtina). Diár teda poskytuje priestor na plánovanie 27 týždňov, tj. obdobia jedného polroka (semestra) a okrem toho obsahuje aj mriežku na ročné prehľady.

Bezdátumový diár obsahuje celkom 60 strán luxusného recyklovaného papiera vyššej gramáže a kalendárium v ňom je potlačené sivou farbou.

Bezdátumové diáre môžu byť tak výbornou alternatívou pre tých, ktorí diáre nepoužívajú celoročne, ale siahajú po nich len v prípade väčšej pracovnej či inej vyťaženosti. Rovnako je tento typ diárov vhodný aj pre študentov, ktorí si svoje aktivity plánujú len v rozmedzí semestra / školského roka.

Bezdátumový diár však môže byť aj skvelým doplnkom k datovanému diáru, a to v prípade, že Vás čaká nejaký špeciálny projekt, nejaká pracovná aktivita naviac, ktorú si chcete plánovať oddelene.

A ak ste teda ten typ ako ja, že radi používate aj viac diárov súčasne (najmä ten datovaný a nedatovaný), lebo každý je určený na niečo iné, tak si spolu s diármi z kolekcie Pracovná môžete nakombinovať aj vlastnú zostavu. 

Asi najväčšou výhodou bezdátumových diárov je, že umožňujú používateľovi pokračovať v jeho používaní aj po hocakej časovej odmlke, lebo tento typ diára nikdy „nezostarne“. Používateľ môže začať plánovať týždeň hneď na ďalšej nevypísanej dvojstrane bez zbytočného vynechávania nevyužitých listov (čo by nastalo v prípade datovaného diára).